Apps

Bent u op zoek naar een iOS en/of Android app voor uw bedrijf? CodeUp kan dit regelen en begeleid u van de fase waarin na wordt gedacht over de app tot het daadwerkelijk beschikbaar stellen van de app in de App Store of de Play Store. Tijdens het ontwikkelen laten we u regelmatig voortgang zien en werken we nauw samen met u. We beschikken over jarenlange ervaring in de wereld van de apps.

Voordelen van een app

Er zitten veel voordelen aan het laten ontwikkelen van een app voor uw bedrijf. Ten eerste is de smartphone een ideaal middel om nieuwe klanten te bereiken: mensen zijn tegenwoordig veel online en hebben altijd toegang tot hun telefoon. Door middel van push berichten (kleine berichten die gebruikers ontvangen buiten de app) kunt u uw klanten op de hoogte houden van het laatste nieuws en ontwikkelingen van uw organisatie. Daarnaast is er met een app meer mogelijk dan met een website: gebruikers kunnen bijvoorbeeld gebruik maken van de camera.

Website

Een website is het visitekaartje van een bedrijf. Met een goed verzorgde website komt u goed voor de dag en krijgen klanten een goed idee wat u voor ze kunt betekenen. CodeUp kan uw website ontwikkelen en onderhouden. We maken gebruik van een CMS (Content Management System) wat inhoudt dat u eventueel ook zelf de inhoud en informatie op de website kunt aanpassen. Ook kunnen we uw bestaande website verbeteren en/of uitbreiden.

Maatwerk

Naast apps en websites bestaan er nog vele andere soorten software waar u misschien regelmatig gebruik van maakt. Hierbij kunt u denken aan administratie of boekhoudkundige software. Vanwege onze ruime ervaring in de software ontwikkeling, zijn er ook mogelijkheden voor maatwerk. Wij kunnen bijvoorbeeld een administratiesysteem voor uw organisatie maken en onderhouden die nauw aansluit met op uw wensen en werkwijze.


Voor meer informatie of voor het aanvragen van een offerte, kunt u contact met ons opnemen.